.

.

Wiyifada 2 Pack LED crește becuri, bec de plante cu spectru complet 10W înlocuiește până la 100W,110V E26 crește bec pentru plante de interior, crește lumină pentru plante de interior pentru răsaduri pornirea semințelor.

Wiyifada 2 Pack LED crește becuri, bec de plante cu spectru complet 10W înlocuiește până la 100W,110V E26 crește bec pentru

Calificare:

RON 0.33
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Spectru complet : lungimea de undă PAR (radiație activă fotosintetică) de la 400nm la 700nm este ideală pentru pornirea plantelor. pentru plante de Interior, Flori, seră, grădină indore. De lungă durată, energie scăzută și căldură scăzută : becurile de creștere de 10 W înlocuiesc până la 100 W, vă pot economisi până la 85% din factura de energie electrică de acasă și oferă o putere de lumină de 180 de grade 720 LM 4000 K. Durata de viață mai lungă : LED-ul crește bec utilizați aluminiu și plastic pentru a construi sistemul de radiator, o mai bună disipare a căldurii, fără radiații, fără mercur. Carcasa este foarte robustă și este rezistentă la spargere și cădere în condiții normale de utilizare. Până la 20.000 de ore de viață. Bec de creștere pentru plante de interior : becurile noastre de creștere cu spectru de lumină roșie / albastră. Spre deosebire de o singură lumină cu spectru roșu sau albastru, becurile noastre oferă o lumină naturală mai uniformă. Permiteți plantelor dvs. să crească mai repede și mai sănătos. Fără iluminare aspră sau inestetică atunci când vă expuneți grădina interioară. Ușor de instalat și 100% Satisfăcut : priză standard pentru lampă E26, astfel încât poate fi utilizată în majoritatea lămpilor standard. Dacă nu sunteți mulțumit de această plantă br25 creșteți becuri din orice motiv, vă vom oferi o înlocuire sau o rambursare completă. Condus. Suntem un producător profesionist de becuri de creștere, cu mulți ani de experiență puternică în echipa R&D. Ne-am angajat să alegem cel mai potrivit bec de creștere cu LED pentru plante și să creăm cel mai rentabil bec de creștere.

Specificația

Cu marfa dată pe măsură ce cumpără