.

.

[3 pachet] Curea de silicon compatibilă cu Band Watch Kids Apple, benzi de înlocuire moale Sport pentru IWatch Ultra Series 8 7 6 5 4 3 SE SE2 38mm 40mm 41mm și 42mm 44mm 45mm 49mm, băieți pentru fete mici încheieturi.

[3 pachet] Curea de silicon compatibilă cu Band Watch Kids Apple, benzi de înlocuire moale Sport pentru IWatch Ultra Series

Calificare:

RON 1.33
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Închidere a cataramei. 【Design reglabil colorat de încheieturi colorate】 Această bandă de veghe este bine făcută și atractivă. Banda este reglabilă între 5.1inch până la 7.4inche, acoperind lungimea medie a băiatului sau fetelor pentru copii juniori și adolescenți. 【Compatibilitate】 Compatibil pentru seria IWatch 8/7/6/5/4/3/2/1/SE, NIKE+, Apple Watch Sport și Apple Watch Edition, toate modelele.2 Dimensiune (38mm/40mm/41mm, 42mm/44mm /45mm) pentru alegerea. Vă rugăm să verificați cu atenție modelul de ceas înainte de comanda de plasare. 【Ultra moale și respirabilă】 Polyjoy Iwatch Bands for Sports sunt confecționate din siliciu premium pentru pielea, simțindu-se moi pe mâini, respirabil durabil și ușor. Provide cu cea mai bună experiență de purtare pentru sport și uzură zilnică pentru copiii tăi. 【Cataramă flexibilă și instalare simplă】 Proiectare integrată de cataramă și curele integrate, cu o buclă de silicon și închidere cu țesut, care vă poate ține ceasul în loc în siguranță. Nu vă faceți griji că se va pierde atunci când înotați, alergați. 【Serviciul pentru clienți 24 H】 : Orice probleme sau întrebare despre trupele noastre de sport iwatch silicon, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Experiența fericită de cumpărături a clientului este cea mai importantă pentru noi. Închidere a cataramei. 【Design reglabil colorat de încheieturi colorate】 Această bandă de veghe este bine făcută și atractivă. Banda este reglabilă între 5.1inch până la 7.4inche, acoperind lungimea medie a băiatului sau fetelor pentru copii juniori și adolescenți. 【Compatibilitate】 Compatibil pentru seria IWatch 8/7/6/5/4/3/2/1/SE, NIKE+, Apple Watch Sport și Apple Watch Edition, toate modelele.2 Dimensiune (38mm/40mm/41mm, 42mm/44mm /45mm) pentru alegerea. Vă rugăm să verificați cu atenție modelul de ceas înainte de comanda de plasare. 【Ultra moale și respirabilă】 Polyjoy Iwatch Bands for Sports sunt confecționate din siliciu premium pentru pielea, simțindu-se moi pe mâini, respirabil durabil și ușor. Provide cu cea mai bună experiență de purtare pentru sport și uzură zilnică pentru copiii tăi. 【Cataramă flexibilă și instalare simplă】 Proiectare integrată de cataramă și curele integrate, cu o buclă de silicon și închidere cu țesut, care vă poate ține ceasul în loc în siguranță. Nu vă faceți griji că se va pierde atunci când înotați, alergați. 【Serviciul pentru clienți 24 H】 : Orice probleme sau întrebare despre trupele noastre de sport iwatch silicon, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Experiența fericită de cumpărături a clientului este cea mai importantă pentru noi. Culoare : violet+verde+roz Dimensiune : 42mm/44mm/45mm Promoțiile pot varia în funcție de culoare/dimensiune.

Specificația

Cu marfa dată pe măsură ce cumpără