.

.

Sucnakp pentru Moto Edge Plus Case Moto Edge+ Case Motorola Edge Plus Case Heavy Duty Absorbția Case de telefon Case de protecție rezistente la impact pentru Motorola Moto Edge Plus (New Army Green)

Sucnakp pentru Moto Edge Plus Case Moto Edge+ Case Motorola Edge Plus Case Heavy Duty Absorbția Case de telefon Case de protecție

Calificare:

RON 11.33
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Proiectat doar pentru Motorola Moto Edge Plus, nu pentru „Moto Edge”. Protecție grea, TPU rezistent la șocuri pentru a vă proteja telefonul împotriva căderii, șocului, impactului și denivelărilor. Buton bine realizat, gratuit, instalare ușoară.Raise to Edge. Decupaj precis. Toate deschiderile și decupajul pentru boxe, mufa pentru căști, sunt pe loc. Baza sucnakp pe calitate și servicii, pentru a garanta clientul Benifit, orice nemulțumit de produsul și serviciul nostru în termen de 3 ani, vă rugăm să ne contactați. Vă vom oferi o rambursare completă în 24 de ore. Proiectat doar pentru Motorola Moto Edge Plus, nu pentru „Moto Edge”. Protecție grea, TPU rezistent la șocuri pentru a vă proteja telefonul împotriva căderii, șocului, impactului și denivelărilor. Buton bine realizat, gratuit, instalare ușoară.Raise to Edge. Decupaj precis. Toate deschiderile și decupajul pentru boxe, mufa pentru căști, sunt pe loc. Baza sucnakp pe calitate și servicii, pentru a garanta clientul Benifit, orice nemulțumit de produsul și serviciul nostru în termen de 3 ani, vă rugăm să ne contactați. Vă vom oferi o rambursare completă în 24 de ore.

Specificația

Cu marfa dată pe măsură ce cumpără