.

.

Organizator de bijuterii pentru călătorii Kelofon, bijuterii de călătorie, cutii de bijuterii de călătorie cu cutie de bijuterii mici pentru fete pentru femei (verde)

Organizator de bijuterii pentru călătorii Kelofon, bijuterii de călătorie, cutii de bijuterii de călătorie cu cutie de bijuterii

Calificare:

RON 2.33
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

【Portable】 Cutie de bijuterii pentru călătorii multifuncționale poate fi pusă în geantă ușor și mică ușoară atunci când ieșiți pentru călătorii sau afaceri. Dimensiune 3,94 x 3,94 x 1,97 inci, 4,23 oz. 【Loc all-in-one】 Această cutie de organizator de bijuterii de călătorie include 3 cârlige de colier, un buzunar elastic și 4 compartimente împărțite pentru ceasuri de depozitare, coliere, inele, cercei, rujuri, cercei și alte mici piese prețioase. 【Calitate de înaltă calitate】 Aspectul pielii impermeabile de înaltă calitate are o atingere confortabilă. Căptușeala de flanelă în interior, aproape de fermoar neted pentru a vă proteja bijuteriile de daunele externe. 【Compact】 Corpul compact al bijuteriilor de călătorie este foarte potrivit pentru utilizarea zilnică și călătoria. Te va ține într -o dispoziție amuzantă și bună în timpul călătoriei. 【Ca un cadou minunat】 : Ambalat într -o cutie de cadouri elegantă. Cadouri perfecte pentru fată, femei sau familii de Crăciun, Ziua Recunoștinței, Ziua Îndrăgostiților. De asemenea, dacă aveți întrebări, vă rugăm să faceți clic pe butonul Ask. Vom reveni la tine în 24 de ore. Deci, vă rugăm să fiți siguri să cumpărați!. 【Portable】 Cutie de bijuterii pentru călătorii multifuncționale poate fi pusă în geantă ușor și mică ușoară atunci când ieșiți pentru călătorii sau afaceri. Dimensiune 3,94 x 3,94 x 1,97 inci, 4,23 oz. 【Loc all-in-one】 Această cutie de organizator de bijuterii de călătorie include 3 cârlige de colier, un buzunar elastic și 4 compartimente împărțite pentru ceasuri de depozitare, coliere, inele, cercei, rujuri, cercei și alte mici piese prețioase. 【Calitate de înaltă calitate】 Aspectul pielii impermeabile de înaltă calitate are o atingere confortabilă. Căptușeala de flanelă în interior, aproape de fermoar neted pentru a vă proteja bijuteriile de daunele externe. 【Compact】 Corpul compact al bijuteriilor de călătorie este foarte potrivit pentru utilizarea zilnică și călătoria. Te va ține într -o dispoziție amuzantă și bună în timpul călătoriei. 【Ca un cadou minunat】 : Ambalat într -o cutie de cadouri elegantă. Cadouri perfecte pentru fată, femei sau familii de Crăciun, Ziua Recunoștinței, Ziua Îndrăgostiților. De asemenea, dacă aveți întrebări, vă rugăm să faceți clic pe butonul Ask. Vom reveni la tine în 24 de ore. Deci, vă rugăm să fiți siguri să cumpărați!. Bijuterii de călătorie cutii de bijuterii de călătorie cutii de bijuterii de călătorie Organizator de bijuterii mici cutii de bijuterii pentru fete pentru femei.

Specificația

Cu marfa dată pe măsură ce cumpără