.

.

Chick Magnet - 8-3 / 4 x 3-1/2 - vinil Die Cut Decal/Bumper autocolant pentru ferestre, Masini, Camioane, laptop-uri, etc.

Chick Magnet - 8-3 / 4 x 3-1/2 - vinil Die Cut Decal/Bumper autocolant pentru ferestre, Masini, Camioane, laptop-uri, etc.

Calificare:

RON 6.64
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Acesta este un vinil, die cut decal..Mult mai bine decât un abțibild. Materialul utilizat este făcut să dureze 6 ani pe exteriorul vehiculului dvs., dar poate fi aplicat pe majoritatea suprafețelor netede curate. Acest produs se aplică mașinii dvs. similar cu modul în care aplicați un tatuaj temporar..nu vă faceți griji, oferim instrucțiuni de aplicare indepth. Banda de transfer pe care o folosim pe produsele noastre este clară, ceea ce face o aplicare ușoară. Acesta este un vinil, die cut decal..Mult mai bine decât un abțibild. Materialul utilizat este făcut să dureze 6 ani pe exteriorul vehiculului dvs., dar poate fi aplicat pe majoritatea suprafețelor netede curate. Acest produs se aplică mașinii dvs. similar cu modul în care aplicați un tatuaj temporar..nu vă faceți griji, oferim instrucțiuni de aplicare indepth. Banda de transfer pe care o folosim pe produsele noastre este clară, ceea ce face o aplicare ușoară. Acesta este un decal de vinil tăiat. Personalizat făcut chiar aici, în Statele Unite. Acest decal este făcut să dureze pe exteriorul vehiculului dvs. (sau oriunde alegeți să îl puneți), timp de aproximativ 6 ani.

Specificația

Cu marfa dată pe măsură ce cumpără