.

.

Carcasă din piele Keihok concepută pentru carcasă Samsung Galaxy A14 5G, Carcasă Portofel Samsung Galaxy A14 5G cu sloturi pentru carduri și suport pliabil, capac Flip Magnetic din piele PU, protecție completă.

Carcasă din piele Keihok concepută pentru carcasă Samsung Galaxy A14 5G, Carcasă Portofel Samsung Galaxy A14 5G cu sloturi

Calificare:

RON 1.33
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Compatibil doar cu Samsung Galaxy A14 5 G, decupajele precise permit accesul la toate porturile și funcțiile cu ușurință, fără a scoate carcasa. Carcasa Din piele Samsung Galaxy A14 5 G flip wallet din piele durabilă PU și carcasă interioară moale TPU, design de închidere magnetică, oferă protecție completă. Combină funcțiile unui portofel și a carcasei telefonului,are 3 sloturi pentru carduri și un buzunar mai mare pentru bani pentru a vă ajuta să stocați carduri și numerar, simplificându-vă viața. Reglabil kickstand design, este convenabil pentru vizionarea de filme sau video-chat, gratuit mâinile. Husa din piele Samsung Galaxy A14 5 G este o husă din piele grațioasă, luxoasă și la modă în stil business pentru telefonul tău. Perfect pentru utilizarea de zi cu zi sau un cadou.

Specificația

Cu marfa dată pe măsură ce cumpără