.

.

24 genți cadou reutilizabile pungi alimentare fără țesuturi strălucitoare lucioase terminate pentru cumpărături pentru cumpărături cu mâner pentru femei petreceri de naștere de nuntă pentru domnișoară cadouri de Crăciun, mixte 4 culori)

24 genți cadou reutilizabile pungi alimentare fără țesuturi strălucitoare lucioase terminate pentru cumpărături pentru cumpărături

Calificare:

RON 2.33
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

【Material premium】 Aceste pungi alimentare sunt confecționate dintr-o țesătură nețesută, care suprafața este acoperită cu o peliculă subțire impermeabilă. Puteți îmbina orice model care vă place pe el, va fi unic. 【Dimensiune reutilizabilă și perfectă, capacitate mare】 24pcs. Fiecare dintre cele 12.2 (w) x 4.7 (d) x11. "(H) 31x28x12cm și cu mânere pentru transport ușor. Echipa de cumpărături, care va face mai mult încărcarea, potrivită pentru transportul zilnic. 【Partea de jos armată pentru un plus de stabilit】 : Fiecare pungi cadou are o carte de carton de 300g dură pentru a preveni curbarea de jos și menține forma pungii. 【Valoare pentru bani】 Combinația perfectă de glam și durabilitate, acest pachet de 24 de saci de cadouri reutilizabile este mai durabil decât cadou de hârtie Genti. 【Potrivit pentru multe ocazii】 Perfect pentru o geantă de cadouri însoțitoare. Potrivit pentru ambalarea cadourilor și utilizarea la petreceri sau alte ocazii speciale. Perfect pentru o geantă de cadou. 【Material premium】 Aceste pungi alimentare sunt confecționate dintr-o țesătură nepe care suprafață este acoperită cu o peliculă subțire impermeabilă. Puteți bit orice model care vă place pe el, va fi unic. 【Dimensiune reutilizabilă și perfectă, capacitate mare】 24 pcs. Fiecare dintre cele 12,2 (w) x 4.7 (d) x11. " (H) 31x28x12cm și cu mânere pentru transportul ușor. Echipa de cumpărături, care îl va face mai mult încărcat, potrivit pentru transportul zilnic. 【Partea de jos armată pentru un plus de stabilit】 : Fiecare pungi cadou are o carte de carton de 300g dură pentru a împiedica curbarea de jos și menține forma pungii. 【Valoare pentru bani】 Combinația perfectă de glam și sustenabilitate, acest pachet de 24 de pungi cadou reutilizabile este mai durabil decât pungile cadou de hârtie. 【Potrivit pentru multe ocazii】 Perfect pentru o geantă de cadouri însoțitoare. Potrivit pentru ambalarea cadourilor și utilizării la petreceri sau alte ocazii speciale. Perfect pentru o geantă de cadouri însoțitoare. 24pcs. Fiecare dintre cele 12.2 (w) x 4.7 (d) x11. "(H) 31x28x12cm și cu mânere pentru transport ușor.

Specificația

Cu marfa dată pe măsură ce cumpără