.

.

Kittywoo Tactical Dog Guler Antrenament Militar Reflectiv control mâner metalic cataramă americană Patchuri de pavilion American mini portabile D-inel (Negru, X-Large)

Kittywoo Tactical Dog Guler Antrenament Militar Reflectiv control mâner metalic cataramă americană Patchuri de pavilion American

Calificare:

RON 2.00
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

✔ 【Cataramă grea din metal și securitate dublă】 : Gulerul de câine de antrenament catarama este proiectat cu un guler dintr-o bucată, un autocolant magic și o cataramă metalică cu eliberare rapidă. Schimbați lungimea gulerului în funcție de dimensiunea gâtului câinelui dvs., este ușor de pus și decolat, iar catarama metalică poate fi eliberată rapid în caz de urgență. ✔ 【Mâner de control moale și confortabil】 : Am căptușit interiorul mânerului pe baza originalului, ceea ce nu numai că vă ajută să vă controlați mai bine câinele, dar evită și zgârieturile pe palme atunci când câinele dvs. vă sprintează brusc. ✔ 【Protejați blana câinelui dvs. : Gulerul de câine tactic este confecționat dintr-o țesătură de nylon de înaltă calitate, căptușită cu pânză de scufundare pentru a crește mâncăruri pentru animale de companie, foarte durabilă și rezistentă la uzură. Căptușeala moale și confortabilă căptușită nu va strica blana câinelui și poate proteja bine gâtul câinelui. ✔ 【Banda dublă reflectorizantă】 : Gulerul de câine tactic adaugă benzi reflectorizante pentru a îmbunătăți siguranța mersului câinelui noaptea și a schimba inelul mare D într -un inel de triunghi de calitate mai bună, gulerul vine cu trei patch -uri, puteți, de asemenea Etichete, ecusoane de identificare sau orice accesorii pete pentru a face câinele dvs. unic. ✔ 【Returnare și schimb gratuit】 : Dacă aveți întrebări cu privire la produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Când nu sunteți mulțumit de produsele noastre, vă putem oferi servicii de returnare și schimb. Poate fi folosit pentru a antrena păstori germani, Dobermans, Golden Retrievers, Labrador Retrievers, Bulldogs, Huskies, etc. Gulerele și leasurile sunt, de asemenea, potrivite pentru sporturi în aer liber, cum ar fi camping, vânătoare, patrulare, călătorie, etc. Este ușor să te descurci cu câinele tău.

Specificația

Cu marfa dată pe măsură ce cumpără