.

.

Combo Shorty Short și Scrunchy - cu talie înaltă și super confortabilă - sală de gimnastică, dans, yoga, aerobic, veselie, zilnic!

Combo Shorty Short și Scrunchy - cu talie înaltă și super confortabilă - sală de gimnastică, dans, yoga, aerobic, veselie,

Calificare:

RON 2.67
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

92% nylon, 8% spandex. Trageți închiderea. Acest lucru a fost făcut să se poarte oriunde. Indiferent dacă este un scurt de yoga, sau un balet scurt, am mers cu scurtmetrajul scurt. Trupa noastră cu talie înaltă menține totul în loc în timp ce vă deplasați. Fabricat cu amestecul nostru de nailon și spandex nerestrictiv, acesta vă va ține acoperit de pointe-to-pointe. 92% nylon/ 8% spandex. INSEAM 2 3/4. Acest produs a fost realizat cu materialul nostru suplex de semnătură. Oferă flexibilitatea Spandex cu acoperirea bumbacului, toate într -o singură țesătură. Gata pentru broderie, imprimare pe ecran, transferuri de căldură, sublimare și aplicații din stras, această țesătură de înaltă calitate este perfectă pentru îmbrăcămintea sportivă, purtarea companiei sau doar uzura personală.

Specificația

Cu marfa dată pe măsură ce cumpără