.

.

Flohayo 4pcs creion set set de creion de stocare creion examen de stocare creion creion BA cu bag de machiaj cu fermoar geantă pentru femei pentru femei și livrări de birou (roz verde verde alb și albastru)

Flohayo 4pcs creion set set de creion de stocare creion examen de stocare creion creion BA cu bag de machiaj cu fermoar geantă

Calificare:

RON 15.99
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

【Calitate de bună calitate】 Carcasa noastră de stilou este confecționată din material TPU moale și confortabil, cu cusături îngrijite, care este foarte solid și durabil. 【Aplicație largă】 Nu este doar o carcasă de creion, dar poate fi folosită și în alte scopuri, cum ar fi portofelul de călătorie, geanta de machiaj. 【Informații privind mărimea】 Dimensiune : 7,2 x 3,9 in / 18,5 x 10 cm, această geantă de creion poate fi ușor introdusă într-o geantă sau geantă de mână, foarte ușoară, convenabilă și economisită în spațiu. 【Design convenabil】 Designul transparent vă permite să vedeți ce este stocat și unde este, găsiți cu ușurință ceea ce căutați fără a pierde timpul. În același timp, designul suplimentar înghețat vă protejează confidențialitatea și îi împiedică pe ceilalți să vadă conținutul carcasei stiloului. 【Pachet】 Acest set de cutii de stilou include 4 bucăți pungi de creion din PVC cu culori diferite : roz 、 verde 、 bej alb și albastru, oferind alegeri diferite pentru dvs. și suficient pentru a răspunde nevoilor dvs. de înlocuire. Husa de depozitare a creionului clar poate stoca stiloul, creionul și alte papetărie, de asemenea, vă poate salva instrumentele de machiaj. Aceste pungi de creion sunt confecționate din plastic din PVC de calitate, limpede și purtate greu, moi la atingere și nu sunt ușor de rupt, durabile pentru tine. Puteți să-l tratați ca pe o geantă pentru carcasă pentru a ține papetărie, îl puteți folosi pentru a transporta periuța de dinți, pasta de dinți, șampon, balsam, săpun, machiaj și un articol mic de transport etc.

Specificația

Cu marfa dată pe măsură ce cumpără