.

.

n / A geantă frigorifică mare de depozitare geantă pentru femei pachet de gheață geantă frigorifică pentru izolare termică a sacului de izolare a gheții

n / A geantă frigorifică mare de depozitare geantă pentru femei pachet de gheață geantă frigorifică pentru izolare termică

Calificare:

RON 78.80
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Folosiți o cârpă Oxford, durabilă și ușor de curățat. Capacitate mare, portantă puternică, potrivită pentru prânz zilnic și articole de prânz. Materialul interior din folie de aluminiu îmbunătățește conservarea căldurii și conservarea la rece și menține alimentele proaspete și delicioase. Impermeabil, rezistent la ploaie, praf și așa mai departe. Poate fi folosit ca geantă de prânz,geantă de picnic etc., o geantă pe care întreaga familie o poate folosi. Folosiți o cârpă Oxford, durabilă și ușor de curățat Capacitate mare, portantă puternică, potrivită pentru prânz zilnic și articole de prânz.Materialul interior din folie de aluminiu îmbunătățește conservarea căldurii și conservarea la rece și menține alimentele proaspete și delicioase.Impermeabil, rezistent la ploaie, praf și așa mai departe on.It poate fi folosit ca un sac de prânz, un sac de picnic, etc., o geantă pe care întreaga familie o poate folosi.Specificație : Numele produsului Sac de prânz multifuncțional pentru prânz, cutie de Picnic, pachet de gheață, Geantă de Răciredimensiunea produsului 33*17*40 cmcapacitate : 25 LMaterial : impermeabil Oxford Inner Material : folie de Aluminiugreutate produs : 0.55 kgpachet inclus : 1buc x Cooler Backpacknotă : 1.Datorită diferitelor loturi producătoare, detaliile produsului ar putea fi puțin diferite. Dacă vă minding diferența, vă rugăm să-l cumpere cu atenție.2.Vă rugăm să permiteți 1-3cm diferă datorită măsurării manuale.3.Datorită afișajului diferit și a luminii diferite, este posibil ca imaginea să nu reflecte culoarea reală a articolului. Mulțumesc pentru înțelegere.

Specificația

Product Name:Multifunctional Lunch Bag Picnic Box Ice package Cooler bag:
Product Size: 33*17*40 cm:
Capacity:
25 L
Material:
Waterproof Oxford
Inner Material :
Aluminum foil
Product Weight:
0.55kg
Package Included:
1pcs x Cooler Backpack
Note:
1.Due to different producing batches, product details might be a little different. If you minding the difference, please buy it carefully.:
2.Please allow 1-3CM differs due to manual measurement.:
3.Due to the different display and different light, the picture may not reflect the actual color of the item. Thanks for your understanding. :

Cu marfa dată pe măsură ce cumpără