.

.

Pungi de prânz roz Kawaii Cute Cartoon Baby Cats pentru femei și bărbați, Pungi de prânz izolate pungi de prânz reutilizabile pentru munca de birou școală Picnic plajă antrenament de călătorie.

Pungi de prânz roz Kawaii Cute Cartoon Baby Cats pentru femei și bărbați, Pungi de prânz izolate pungi de prânz reutilizabile

Calificare:

RON 0.67
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Material : această pungă de pregătire a mesei proiectată ergonomic este fabricată din poliester extrem de durabil. Mânerele puternice se conectează prin cusături dense care fac geanta extrem de durabilă. Cutia noastră de prânz este fabricată din țesătură de poliester rezistentă la apă, rezistentă la murdărie. Design : capacitatea de stocare mai mare este special concepută pentru una dintre cutiile noastre bento mari. Mânerul moale oferă o luare confortabilă. Curea de umăr reglabilă detașabilă face ca această geantă să fie o singură geantă de umăr care vă ajută să vă eliberați mâinile atunci când aveți nevoie. Confortabil de transportat : de la cantinele școlare la sălile de pauză de birou, mesele noastre de prânz oferă două opțiuni de transport! Utilizați cureaua detașabilă și trageți-o peste umăr sau folosiți mânerul confortabil pentru confort rapid. Disponibil în mai multe model frumos, veți fi întotdeauna în stil. Dimensiune : 9.4"l 4" W 11 " H. partea superioară a pungii de prânz poate fi deschisă prin închidere dublă cu fermoar, ceea ce înseamnă că recipientul dvs. de prânz poate fi introdus în pungă și scos din pungă orizontal. Designul larg deschis este pentru acces ușor și poate împiedica scurgerea lichidului din recipient și murdărirea în interiorul pungii. Economisiți timpul de curățare. Cel mai bun cadou pentru copii acest tote pliabil unisex este ușor, compact și portabil, ar putea transporta cu ușurință containerele preferate de prânz sau de pregătire a mesei la școală împreună cu familia, pescuind cu drumeții, bucurându-vă de un picnic romantic în parc, atunci când vă conduceți copiii la școală, festivaluri de muzică în aer liber, sport și duminici la grătar! O alegere bună ca cadou de ziua de naștere sau cadou Special de vacanță pentru copiii dragi, Copii, Băieți, Fete, Adolescenți, prieteni buni, iubiți, familie. Introduceri : suportul pliabil pentru cutia de prânz unisex este ușor, compact și portabil. Utilizați găleata de prânz pentru a transporta cu ușurință containerele preferate de prânz sau de pregătire a mesei la școală, la serviciu, la birou, în timp ce călătoriți, faceți camping cu familia sau pescuiți cu prietenii. Caracteristici : 1. Poliester durabil rezistent la apă de înaltă calitate. 2. Multi-funcție de model poate fi folosit ca rucsac, geantă de mână. Este foarte elegant și potrivit pentru multe ocazii, cum ar fi cumpărături, călătorii etc.

Specificația

Cu marfa dată pe măsură ce cumpără