.

.

Set rapid de Cabinet de foraj Jig / șablon pentru instalare ușoară pentru mânere și butoane pe uși și fronturi sertar-albastru din oțel inoxidabil.

Set rapid de Cabinet de foraj Jig / șablon pentru instalare ușoară pentru mânere și butoane pe uși și fronturi sertar-albastru

Calificare:

RON 34.65
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Pentru găurirea și poziționarea precisă a mânerelor pe uși, clapete și fronturi de sertare. Reduce timpul de instalare hardware cu 80%. Jig este fabricat din aluminiu practic indestructibil și plastic ABS. Reversibil pentru găurire rapidă. Este util și pentru multe alte aplicații. Pentru instalarea profesională a mânerelor și butoanelor. Este cea mai înaltă calitate modular cabinet hardware jig pe piață. Proiectat pentru instalarea unei game largi de mânere și butoane. Localizarea găurilor pe fronturile ușilor și sertarelor nu a fost niciodată mai ușoară. Un instrument neprețuit pentru instalatorul cabinetului. Pur și simplu glisați ghidajele și opriți-vă de-a lungul riglelor metrice, strângeți șuruburile cu degetul mare și găuriți. Este unitatea de bază a sistemului complet de foraj. Aluminiu durabil, ușor, cu bucșe din oțel călit.

Specificația

Cu marfa dată pe măsură ce cumpără