.

.

Cămașă Columbia pentru bărbați Super Slack Tide

Cămașă Columbia pentru bărbați Super Slack Tide

Calificare:

RON 0.67
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

100% poliester. Importate. Buton de închidere. Spălare La Mașină. OMNI-SHADE : Fii sigur și protejat. Omni-Shade blochează razele UVA și UVB pentru a ajuta la prevenirea arsurilor solare și a deteriorării pielii pe termen lung. Construcția strânsă din țesătură cu fire absorbante UV blochează întregul spectru de raze UV dăunătoare. OMNI-WICK : tehnologia Supremă de gestionare a umidității pentru exterior. Omni-Wick mută rapid umezeala din piele în țesătură, unde se răspândește pe suprafață pentru a se evapora rapid—menținându-vă rece și îmbrăcămintea uscată. Protecție solară încorporată : cămașa de tabără Super Slack Tide pentru bărbați Columbia protejează împotriva daunelor provocate de soare datorită materialului UPF 50 încorporat. Este o țesătură respirabilă, cu absorbție rapidă, care îndepărtează umezeala pentru a vă menține rece și uscat. Făcut pentru a pescui : un suport de tijă și un buzunar cu profil redus vă eliberează mâinile, în timp ce mânecile scurte se simt bine într-o zi caldă. O altă cămașă obligatorie pentru a vă completa trusa de pescuit. Caracteristici reglabile : închidere frontală cu buton în jos, plasture de curățare a ochelarilor de soare, buclă de utilitate la buzunar și aerisire din spate lasă să intre și să iasă o briză de răcire în cea mai fierbinte și mai muggiest vreme. Fabricat dintr-o țesătură ușoară, care elimină transpirația, cu protecție solară încorporată, acest buton cu mânecă scurtă, cu un imprimeu fermecător de micro-pește, este pilonul confortului pe tot parcursul zilei și al stilului de plajă. Columbia Men ' s Super Slack Tide cămașă de tabără pentru bărbați, este o pace a cerului cu mâneci scurte la lac, pe râu sau la marginea surfului.

O versiune clară a cămășii noastre de pescuit Bahama, care lucrează din greu, oferă caracteristici utile de pescuit de performanță, este la fel de esențială ca nada ta norocoasă sau locul tău top-secret de pe lac. Construit dintr-un amestec de nailon, are Patru buzunare închise cu cârlig și buclă la piept, un suport pentru scule și o buclă de utilitate și o buclă pentru suportul tijei care vă eliberează mâinile pentru a lucra cu linii și momeli. 

 Această cămașă elegantă, casual, cu mânecă scurtă, oferă performanțe UV excelente de absorbție a umezelii, uscare rapidă, protecție solară. Dispune de un plasture de curățare la îndemână pentru ochelari de soare, un spate ventilat și un suport pentru buclă / tijă utilitară care vă eliberează mâinile pentru a lucra cu linii și năluci. 

Columbia oferă această cămașă cu mâneci scurte pentru bărbați în mai multe modele și dimensiuni. Potrivire Regulată. Pentru a vă asigura că dimensiunea pe care o alegeți este corectă, utilizați diagrama noastră de dimensionare și următoarele instrucțiuni de măsurare : pentru Mâneci, începeți din partea centrală a gâtului și măsurați peste umăr și până la mânecă. Dacă veniți cu un număr parțial, rotunjiți până la următorul număr par. Pentru piept, măsurați în cea mai mare parte a pieptului, sub axile și peste omoplați, menținând banda de măsurare fermă și nivelată. 

Importate din 100% poliester. Buton de închidere mașină de spălat.

Specificația

Cu marfa dată pe măsură ce cumpără