.

.

8gb clasa 10 SDHC echipa Card de memorie de mare viteză 20MB / sec. cel mai rapid Card de pe piață pentru camera video Panasonic SDR-SW20R SDR-SW20S.un adaptor USB gratuit de mare viteză este inclus. Vine cu.

8gb clasa 10 SDHC echipa Card de memorie de mare viteză 20MB / sec. cel mai rapid Card de pe piață pentru camera video Panasonic

Calificare:

RON 20.19
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Viteza De Transfer Rapid. Atinge Capacitatea Maximă. Prefect pentru fotografiere HD și filmare. Vine cu design elegant și unic toate într-un singur hot deals 4 mai puțin cititor de carduri pentru a ajuta la mutarea filme și imagini pentru tine laptop sau desktop. Garanție Pe Viață. Cardul SDHC de 8 GB oferă viteze mari de transfer și capacitate crescută, care este optimă pentru utilizarea cu cele mai actuale dispozitive media compatibile SDHC. Experimentați potențialul maxim al dispozitivului dvs. la viteze de clasa 10 pentru a stoca și transfera fotografii și videoclipuri. Cantitatea generoasă de stocare cuplată cu capacități de citire secvențială de mare viteză permit performanțe ridicate. Cardul SDHC este ideal pentru fotografierea de înaltă rezoluție, Înregistrarea videoclipurilor HD și fotografierea consecutivă de mare viteză a acțiunii cu mișcare rapidă.

Specificația

Cu marfa dată pe măsură ce cumpără