.

.

Cârlige, cârlige de dulap, cârlige de baie, cârlige de bucătărie, ateliere în aer liber și alte cârlige în formă de S (2 pachet)

Cârlige, cârlige de dulap, cârlige de baie, cârlige de bucătărie, ateliere în aer liber și alte cârlige în formă de S (2 pachet)

Calificare:

RON 130.13
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

【Design practic】 S Hook poate agăța plante, hamac, leagăn, coșuri de flori, vase de flori, ghivece din fontă. Poate fi folosit și în grădinărit, sport, organizare, meșteșuguri, industriale, acasă și afaceri. 【Cârlig multifuncțional】 4 cârlige sunt combinate împreună, care nu ocupă spațiu și pot fi rotite. 【Ușor de asamblat și detașat】 ușor de utilizat și de asamblat, fără șuruburi, hardware sau foraj. 【Aplicație largă】 Poate fi folosită pentru a atârna paltoane/genți/pălării/eșarfe în BE/dulapuri/dulapuri/atelier/cubule/garaj. Și poate fi folosit și ca cârlig de prosop pentru ușile băii. 【Cumpărați simple soluție de depozitare strălucitoare】 Cârlițele noastre sunt o soluție simplă și strălucitoare de depozitare pentru a atârna orice în bucătărie, dulap, atelier sau garaj unde spațiul este limitat. Pur și simplu agățați -le pe suportul de ghiveci, șinele de perete sau rafturile. 【Design practic】 S Hook poate agăța plante, hamac, leagăn, coșuri de flori, vase de flori, ghivece din fontă. Poate fi folosit și în grădinărit, sport, organizare, meșteșuguri, industriale, acasă și afaceri. 【Cârlig multifuncțional】 4 cârlige sunt combinate împreună, care nu ocupă spațiu și pot fi rotite. 【Ușor de asamblat și detașat】 ușor de utilizat și de asamblat, fără șuruburi, hardware sau foraj. 【Aplicație largă】 Poate fi folosită pentru a atârna paltoane/genți/pălării/eșarfe în BE/dulapuri/dulapuri/atelier/cubule/garaj. Și poate fi folosit și ca cârlig de prosop pentru ușile băii. 【Cumpărați simple soluție de depozitare strălucitoare】 Cârlițele noastre sunt o soluție simplă și strălucitoare de depozitare pentru a atârna orice în bucătărie, dulap, atelier sau garaj unde spațiul este limitat. Pur și simplu agățați -le pe suportul de ghiveci, șinele de perete sau rafturile. 2 pachete.

Specificația

Cu marfa dată pe măsură ce cumpără