.

.

LifePro Rumblex 4D Vibration Plate Exercise Machine-oscilație triplă a motorului, liniar, pulsație + 3d/platformă de vibrații 4D - mașină de vibrație a întregului corp Pentru casă, pierdere în greutate & modelare.

LifePro Rumblex 4D Vibration Plate Exercise Machine-oscilație triplă a motorului, liniar, pulsație + 3d/platformă de vibrații

Calificare:

RON 1.67
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Cea mai cuprinzătoare platformă vibratoare de pe piață : indiferent dacă doriți să îmbunătățiți densitatea osoasă, să pierdeți grăsime, să construiți tonusul muscular, să vă recuperați după o leziune sau o intervenție chirurgicală sau să ameliorați durerea cronică, Rumblex este partenerul perfect. Printre numeroasele sale beneficii, această platformă vibrantă a întregului corp calmează sistemul nervos, îmbunătățește foarte mult densitatea osoasă și vă întărește nucleul pentru un echilibru mai mare. Obțineți toate beneficiile unei sesiuni de terapie din confortul și comoditatea casei dvs. Recuperare, complet încărcată : Rumblex vine cu tot ce aveți nevoie pentru a vă face călătoria de recuperare un succes. Programul Guiding Angel al Lifepro oferă asistență reală, LIVE, plus acces la o bibliotecă cuprinzătoare de videoclipuri de antrenament practice. Inclus cu accesoriile și caracteristicile platformei care vă duc antrenamentul la nivelul următor, de la o telecomandă de ceas, la difuzoare Bluetooth încorporate care transmit în flux melodiile preferate de antrenament, la un covoraș de exerciții și 4 benzi de rezistență bonus și multe altele!. RELIEF, reabilitare și reparații : Rumblex oferă vibrații eficiente și blânde ale întregului corp (WBV), trezind mușchii în tot corpul și crescând fluxul de sânge și livrarea de oxigen către mușchi. Acest lucru, la rândul său, îmbunătățește capacitatea încorporată a corpului de a regenera celulele și de a se repara. Alinarea se simte încă de la prima sesiune și continuă, utilizarea regulată crește tonusul muscular, protejând nervii și oasele, ameliorând durerea cronică, reparând leziunile vechi și oferind o gamă mai mare de mișcare. 3 motoare de TOP, 7 moduri de antrenament : am construit Rumblex cu 3 motoare robuste care oferă 4 dimensiuni ale vibrațiilor terapeutice. În funcție de obiectivele dvs. de rănire și recuperare și de ceea ce vi se pare cel mai confortabil, puteți alege între 3 mișcări distincte sau orice combinație și asociere a celor 3. O viață de recuperare : fiecare platformă care poartă numele nostru este supusă unui control riguros pentru a vă asigura că oferă putere și eficacitate și o garanție pe viață 100% încorporată, astfel încât să nu rămâneți niciodată agățat.

Specificația

Cu marfa dată pe măsură ce cumpără