.

.

Coppertone ulei gratuit & amp; Shine Control SPF 45 lotiune de protectie solara fata, ulei de protecție solară față Gratuit, 2.5 fl. oz.

Coppertone ulei gratuit & amp; Shine Control SPF 45 lotiune de protectie solara fata, ulei de protecție solară față Gratuit,

Calificare:

RON 13.29
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Controlul strălucirii : protecția solară ușoară, fără ulei, pentru față ajută la controlul strălucirii și nu va înfunda porii. Ușor de aplicat : protecția solară Non-grasă se freacă fără efort și se amestecă clar pe toate tonurile pielii. Protecție solară rezistentă la apă : protecția solară cu spectru larg este rezistentă la apă (40 de minute) și oprește până la 98% din razele UV dăunătoare. Fără : formula de protecție solară hipoalergenică nu conține parfum, oxibenzonă, octinoxat, PABA, parabeni și ftalați. Protecție solară de calitate : Coppertone oferă produse de protecție solară de încredere și de calitate de mai bine de 75 de ani prin inovație. Brand de încredere : Votat cel mai de încredere brand de protecție solară de către cumpărătorii americani pe baza studiului Brand Spark American Trust din 2022. Include un (1) tub de 2,5 uncii fluide de loțiune de față cu protecție solară Coppertone Oil Free + Shine Control cu SPF 45.

Specificația

Cu marfa dată pe măsură ce cumpără