.

.

'Novelera' Eyeshadow Palette + Dual sa încheiat perie -12 tonuri Sexy: Shimmery & amp; nuanțe mate. Îngrijirea Vegană Și Curată A Pielii.

'Novelera' Eyeshadow Palette + Dual sa încheiat perie -12 tonuri Sexy: Shimmery & amp; nuanțe mate. Îngrijirea Vegană Și Curată

Calificare:

RON 60.00
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

12 nuanțe SEXY, sufocante : paleta de Farduri de ochi cu 12 tonuri sufocante care merg de la auriu strălucitor la vin sexy de visiniu va adăuga dramă instantanee oricărui look. Perie cu două capete : la un capăt, o perie de fard de pleoape pentru a netezi culoarea pe pleoape; la celălalt capăt, o perie de amestecare pentru a amesteca ușor culorile și pentru a vă ajuta să obțineți un aspect fumuriu. FORMULA de lungă durată : culorile pigmentate de lungă durată și intense ale acestui fard de pleoape vă vor face să arătați fabulos toată ziua și noaptea!. Ulei de semințe de JOJOBA : ambalat cu ulei de semințe de Jojoba hidratant pentru culori intense și un finisaj catifelat. MIA DEL MAR este un amestec de știință și tradiție. Regimul nostru de frumusețe se bazează pe ingrediente naturale și secrete transmise din generație în generație, perfecționate de știință. Acest produs este fără parabeni, fără sulfat, fără ftalați, Fără Cruzime, Vegan și fabricat în SUA. Ca o novela aburitoare, această paletă de farduri de pleoape sufocantă, foarte pigmentată, este todo drama. 12 nuanțe catifelate-netede te duc de la ni comando buena La la m comando fierce într-o singură lovitură. Nada de încrețire aici, doar look-uri mocnite de lungă durată! Îmbrățișează-ți dragostea pentru drama prime-time și lasă-ți partea Novelera să arate cu aceste nuanțe fierbinți și sexy. Călătoria Mia del Mar a început prin atingerea culturii și tradiției frumuseții latine, cu convingerea că prin modernizarea rețetelor noastre am putea găsi soluții îmbunătățite la noi probleme.

Specificația

Cu marfa dată pe măsură ce cumpără