.

.

LoafNest: Kit De Pâine Artizanală Incredibil De Ușor. Cuptor olandez din fontă [Gradient albastru] și căptușeală din silicon antiaderentă perforată.

LoafNest: Kit De Pâine Artizanală Incredibil De Ușor. Cuptor olandez din fontă [Gradient albastru] și căptușeală din silicon

Calificare:

RON 278.67
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Loaf Nest : noua modalitate revoluționară de a face pâine artizanală ușoară acasă. Căptușeală profesională antiaderentă cu cuptor olandez personalizat din fontă pentru prepararea pâinii de casă. Ușor : fără frământare, fără modelare, fără mizerie, fără agitație, fără curățare. Mai puțin de 5 minute de efort pentru a obține pâine de calitate profesională acasă. 94% dintre utilizatori fac pâine mai des cu pâine decât înainte. Gustos și sănătos : crustă crocantă și firimitură moale aerisită. Propriile Ingrediente Naturale Sănătoase. Începeți doar cu făină, apă, sare și drojdie (sau starter de aluat). Adăugați mai multe ingrediente naturale pentru pâini mai aromate. De încredere : rezultate excelente în mod constant de fiecare dată. Nu presupuneri pentru pâine mare. 96% dintre utilizatori fac pâine mai bună cu pâine decât înainte. Design atent : bazat pe știința dovedită a pâinii. Proiectat în Olanda, fabricat în Franța (Liner) și China (cuptor olandez). De încredere : creat de o companie de familie. Servicii remarcabile pentru clienți de către brutari cu experiență. Produsele respectă reglementările aplicabile privind siguranța alimentară din SUA și UE.

Specificația

Cu marfa dată pe măsură ce cumpără