.

.

Cutie de creion din plastic pentru copii, cutie de creion mic, cutie simplă pentru creion pentru copii, depozitare cutia de creion dur pentru furnizorii de birouri școlare.

Cutie de creion din plastic pentru copii, cutie de creion mic, cutie simplă pentru creion pentru copii, depozitare cutia de

Calificare:

RON 13.32
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Această cutie drăguță avansată de creion cu atingere înghețată nu este doar un designer frumos, ci și cu mult spațiu de depozitare. Această cutie inteligentă de stilou este un cadou bun pentru studenții copii și copii. Această pungă drăguță de creion este foarte moale și ușoară, este ușor de transportat. Această cutie drăguță avansată de creion cu atingere înghețată nu este doar un designer frumos, ci și cu mult spațiu de depozitare. Această cutie inteligentă de stilou este un cadou bun pentru studenții copii și copii. Această pungă drăguță de creion este foarte moale și ușoară, este ușor de transportat. Suntem o companie specializată în vânzarea producției de viață de zi cu zi. Obiectivul nostru este să oferim pe piață cel mai recent stil și produse de modă de ultimă oră, facem cu atenție fiecare produs, sperând să obținem dragostea dvs. cu produsele noastre perfecte. Ne propunem să ne extindem produsele feminine pe piața globală, credem că produsele perfecte de înaltă calitate și o atitudine serioasă pot ocupa piața, mulțumită pentru clienții noștri!.

Specificația

Cu marfa dată pe măsură ce cumpără