.

.

Wisconsin Moondance Loon Canvas aruncă pernă pentru canapea sau canapea acasă și birou de la pictura uleiului de artistul Kari Lehr 13 x 19.

Wisconsin Moondance Loon Canvas aruncă pernă pentru canapea sau canapea acasă și birou de la pictura uleiului de artistul Kari

Calificare:

RON 2.00
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Absolvent al Colegiului de Artă și Design din Alberta din Alberta, Canada, Kari Lehr s -a concentrat pe ilustrație timp de aproape 20 de ani, în timp ce trăia în Calgary și își crește cei trei copii. După ce s -a mutat la pasul Crowsnest din sudul Alberta, Kari s -a îndepărtat treptat de ilustrație și de pictură. Munca ei explorează teme referitoare la femeie și legătura noastră cu lumea naturală și reciproc. „Am fost întotdeauna fascinat de urși; Mă umplu cu un sentiment curios de minune și încântare amestecat cu teamă; Simt o legătură cu Ursii și încerc să -mi exprim respectul și admirația profundă pentru ei și toate creaturile sălbatice, în tablourile mele. Îmi place să le pictez ca portrete cu o calitate și o conexiune aproape asemănătoare omului cu privitorul „Canapea distinctivă și neobișnuită de pânză sau perna de aruncare a canapelei este decorată cu o operă de artă originală creată de un artist premiat. Fiecare artist are un stil și o viziune unică care surprinde în mod distinct personalitatea și viața setării și locației. Toate pernele aruncate sunt tipărite profesional și asamblate în SUA pe pânză sintetică de înaltă calitate. Țesături vopsite cu cerneluri de aur Greenguard certificate UL, care produce o culoare vibrantă, adevărată viziunii și creației originale a artistului, în timp ce au un VOC scăzut (compuși organici volatili), împiedicând în afara drumului și făcând perna fără miros din cutie. Această pernă de aruncare este accentul de design perfect pentru bucătăria, dormitorul, camera de familie, biroul sau chiar decorul camerei de cămin. Descoperiți arta de perete exclusivă, fabricată și proiectată de destinații frumoase și populare, cultură pop, fotografie, subiecte abstracte și multe altele din Northwest Art Mall.

Specificația

Cu marfa dată pe măsură ce cumpără