.

.

Un set de unelte de ascuțit cuțitul în unghi fix de lemn ascuțit un cuțit de lustruit cu un cuțit de ascuțit

Un set de unelte de ascuțit cuțitul în unghi fix de lemn ascuțit un cuțit de lustruit cu un cuțit de ascuțit

Calificare:

RON 0.67
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Această ascuțitoare cu unghi fix adoptă prelucrarea CNC din aliaj de aluminiu în ansamblu, șina de ghidare liniară este lucioasă mătăsoasă și flexibilă și silențioasă; prinderea maximă a diferitelor unelte este de 53 mm / 2,1 in, iar unghiul de măcinare poate fi reglat arbitrar pentru a se potrivi diferitelor stiluri de dălți. Cele patru colțuri ale acestui ascuțitor cu unghi fix sunt echipate cu plăcuțe antialunecare pentru picioare, care nu vor aluneca în timpul lustruirii. Ușor de utilizat și ușor de asamblat, este un bun ajutor pentru bucătăria familiei și oferă multe facilități pentru viața de zi cu zi. 1000 # suprafață aspră poate fi ascuțită, 6000 # suprafață fină poate fi lustruită și ascuțită, cuțite de bucătărie, Satâre, foarfece, topoare și alte cuțite pot fi ușor ascuțite. Corindonul de la mașina de șlefuit este un material abraziv excelent. Abrazivul este fabricat din corindon alb cu densitate mare și duritate bună, combinat cu tehnologie de sinterizare la temperaturi ridicate, prelucrare fină, suprafață lucioasă. Ascuțire automată și rapidă, fără tehnologie. Zona de ascuțire este mare, ceea ce poate îmbunătăți efectul de măcinare și este puternică și durabilă. Specificație : Tip articol : ascuțitor cu unghi fix + piatră de ascuțit Material : aliaj de aluminiu + corindon alb Dimensiuneas imaginea prezentată piatră de ascuțit : 6000 ochiuri/1000 ochiuri(numărul ochiurilor se referă la dimensiunea pietrei de ascuțit, adică grosimea particulelor. Cu cât plasa este mai mică, cu atât suprafața este mai groasă și cu cât plasa este mai mare, cu atât suprafața este mai fină.) Procesul de utilizare a Whetstone : 1. Înmuiați piatra de ascuțit în apă timp de 5 minute pentru a absorbi complet apa. 2. Ascuți științific cuțitul în ordinea primei măcinări aspre și apoi a măcinării fine, așezați piatra de ascuțit în mod constant, apoi lustruiți-o înainte și înapoi în funcție de unghiul lamei și frecați-o în mod repetat. 3. Nu este nevoie să răzuiți noroiul atunci când ascuțiți cuțitul, iar efectul ascuțirii este mai bun atunci când există apă. 4. Clătiți bine după utilizare și puneți-l într-un loc răcoros pentru a se usca la aer. Lista de pachete : 1 x ascuțitoare cu unghi fix 1 x piatră de ascuțit 1 x Mat.

Specificația

Item Type:
Fixed Angle Sharpener + Whetstone
Material:
Aluminum alloy + white corundum
SizeAs the picture shown:
Whetstone:
6000 mesh/1000 mesh(The mesh number refers to the size of the whetstone, that is, the thickness of the particles. The smaller the mesh, the thicker the surface, and the larger the mesh, the finer the surface.)
Use Process of Whetstone:
1. Soak the whetstone in water for 5 minutes to fully absorb water.:
2. Scientifically sharpen the knife in the order of first rough grinding and then fine grinding, place the sharpening stone steadily, and then polish it back and forth according to the angle of the blade, and rub it repeatedly.:
3. There is no need to scrape off the mud when sharpening the knife, and the effect of sharpening is better when there is water.:
4. Rinse well after use, and place it in a cool place to air dry.:
Package List:
1 x Fixed Angle Sharpener:
1 x Sharpening Stone:
1 x Mat :

Cu marfa dată pe măsură ce cumpără