.

.

Opriți -l doar pentru dopurile de ușă cu pană cel mai puternic, dop de ușă grea, zinc de calitate premium și dop de uși de cauciuc pentru orice ușă și podea.

Opriți -l doar pentru dopurile de ușă cu pană cel mai puternic, dop de ușă grea, zinc de calitate premium și dop de uși de

Calificare:

RON 2.67
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

✔ Urmăriți ușa, există o serie de elemente esențiale de care fiecare casă are nevoie și o pană de ușă de înaltă calitate, de înaltă calitate, cu aspect bun este cu siguranță una dintre ele. ✔ Cea mai puternică dop de ușă funcționează pe toate ușile. Dacă ușa are un decalaj mare în partea de jos, așa cum o fac unii, doar stivați cele 2 uși oprite împreună pentru o oprire mai mare a ușii. Atât de versatil! Nu va lăsa o dinți în covor și nici nu va zgâria lemnul tare, parchetul sau plăcile. Poate fi folosit și pe marmură, granit sau ciment. Are un strat de cauciuc în partea de sus, astfel încât să nu deterioreze ușa în niciun fel. Ușor de utilizat, așezați -l pe podea și mutați -l cu piciorul spre ușă până când este ferm pe loc și țineți ușa în unghiul corect. Oprirea ușii va împiedica ușa să se deplaseze în ambele direcții. Este complet portabil și poate fi mutat între ușile din casă, după cum este necesar. Mai ales important pentru copii și animale de companie împiedică ușile să se trântească pe copii, pisici și câini, ținându -i deschis cu cel mai puternic dop de ușă. Experiența de înaltă calitate a calității și funcției ușii, designul simplu.

Specificația

Cu marfa dată pe măsură ce cumpără