.

.

Pachet de Big RED AT37912 Torin oțel rotativ motor Stand: 3/4 Ton + BIG RED T32100 Torin motor ridicare Magazin Macara accesoriu: oțel 3 Poziția motor Leveler, 3/4 Ton

Pachet de Big RED AT37912 Torin oțel rotativ motor Stand: 3/4 Ton + BIG RED T32100 Torin motor ridicare Magazin Macara accesoriu:

Calificare:

RON 109.47
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Suport motor : suportul rotativ al motorului este construit din oțel rezistent, oferind durabilitate pe termen lung cu un luciu industrial; o bază extra-largă oferă stabilitate maximă. Caracteristici cap de montare (4) brațe reglabile și rotație de 360 de grade, permițând accesul ușor la orice parte a motorului; deține în siguranță cele mai multe blocuri de motoare străine și interne. Suportul motorului are o capacitate de încărcare de 3/4 tone (1.500 lb) și este echipat cu (2) roți fixe și (3) roți pivotante de 360 de grade pentru o manevrabilitate lină. Mecanismul de pliere rapidă permite economisirea spațiului atunci când nu este utilizat în timpul depozitării în garaj sau atelier. Finisaj acoperit cu pulbere pentru rezistență la rugină;. Fabricat cu precizie pentru calitate și performanță. Nivelatorul motorului are o capacitate de încărcare de 3/4 tone (1.500 lb) și este fabricat din oțel structural robust, de calitate superioară; este ideal pentru garaj, atelier și lucrări agricole. Complet reglabil, cu găuri de montare a lanțului în 3 poziții pentru a se potrivi diferitelor configurații ale motorului. Caracteristici (4) lanțuri de lungime de 14", fiecare echipat cu un ansamblu l-bracket. Pur și simplu atașați lanțurile la motor și utilizați mânerul manivelei pentru ajustări rapide și ușoare cu arborele filetat, care echilibrează sarcina cu ușurință.

Specificația

Cu marfa dată pe măsură ce cumpără