.

.

Control comutator optic cu pedală triplă USB, pedală de comutare triplă ergonomică Multifuncțională pentru jocuri testare din fabrică tastatură Computer Mouse joc acțiune HID)

Control comutator optic cu pedală triplă USB, pedală de comutare triplă ergonomică Multifuncțională pentru jocuri testare din

Calificare:

RON 1.33
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Pedala de comutare cu picior triplu USB : adoptă o conexiune USB cu fir, acceptă programare personalizată cu trei taste și funcționează flexibil cu ambele picioare. Multifuncțional : pedala de comutare cu trei picioare are funcții de mouse, tastatură, jocuri, șir și multimedia. Sensibilitate ridicată : realizat cu comutatoare durabile, receptive, care vă oferă un răspuns ușor la atingere și rezistență minimă. Utilizări : Ideal pentru a juca jocuri, Photobooth, zoom, Setări cheie de transcriere, testare din fabrică, control instrument, pauză de redare media, scanare imagini în spital și multe altele. Design Ergonomic : proiectat ergonomic cu pedale largi pentru confort de lungă durată pe picioare. Specificație : Tip articol : USB Triple Foot Switch Pedal Material : ABS Tip conexiune : USB cu fir sisteme compatibile : Pentru Windows, Pentru Linux, pentru OS X, pentru Android (dacă este Pentru Linux sau pentru OS X, trebuie să modificați definiția butonului Pentru Windows și apoi să conectați comutatorul Pentru Linux sau pentru OS X) Lista de pachete : 1 x pedală USB Triple Foot Switch 1 x Manual de utilizare în limba engleză.

Specificația

Item Type:
USB Triple Foot Switch Pedal
Material:
ABS
Connection Type:
Wired USB
Compatible Systems:
For Windows, for Linux, for OS X, for Android (if It is a for Linux or for OS X, You Need to Modify the Button Definition in for Windows, and then Plug the Switch into for Linux or for OS X to Use)
Package List:
1 x USB Triple Foot Switch Pedal1 x English User Manual  :

Cu marfa dată pe măsură ce cumpără