.

.

Lampă de pictură cu diamante DIY cu lumini LED ouă de iepure cristal burghiu complet noptieră lumină de noapte Ornament de birou meșteșuguri pentru decorațiuni de Paște acasă sau Cadouri pentru copii

Lampă de pictură cu diamante DIY cu lumini LED ouă de iepure cristal burghiu complet noptieră lumină de noapte Ornament de

Calificare:

RON 29.32
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Iluminarea casei tale-luminează-ți casa cu lampă de vopsit cu diamante ,adaugă un sentiment de securitate acelei mese laterale a patului noaptea cu acest decor cu lumină LED. Acesta oferă o ambianță caldă lumină în camera ta.Adăugați o strălucire elegantă atunci când puneți pictura cu diamante în camera de zi,camera bebelușului, grădinița și așa mai departe. Diamant rotund tridimensional selectat de înaltă calitate, diamantul este neted și delicat, refracție bună, culori strălucitoare, culoare adevărată, fără deformare și strălucirea strălucește. Design - DIY pictura, ingeniozitate,pentru a face pictura cu paiete rasina,rasina paiete luciu unic este orbitor , stralucitoare in lumina, este în prezent cele mai populare decoratiuni DIY. Puzzle And Joy - pictura cu diamante colorate este foarte potrivită pentru părinți pentru a completa împreună cu copiii lor, îmbunătățind considerabil comunicarea dintre părinți și copii.De asemenea, pot îmbunătăți capacitatea practică a copiilor, coordonarea și pot spori percepția culorii. As Gifts-cadoul Perfect pentru Paști Crăciun, Anul Nou, Ziua Valetinei, ziua de naștere, petrecere,spectacol, ocazii speciale etc. - vine într-o cutie cadou, gata pentru a oferi cadouri colegilor, colegului de clasă și celor dragi. CAIETUL DE SARCINI : postul : DIY diamant pictura decorare Lampa diamant Tip : ornament lampa + cristal speciale în formă de diamant (single-verso dublu punct diamant) Material : PVC Dimensiune : 19.5x17.5cm/7.68x6.89in greutate : 250g sursa de lumina : LED colorat lampă margele alimentare : 2 x baterii AA (nu sunt incluse) DIY diamant pictura etapele de producție : 1. Deschideți caseta și verificați instrumentele speciale pentru vopsirea cu diamante 2. Vizualizați culoarea diamantelor din rășină și aranjați-le în ordinea codificării 3. Descoperiți imaginea de bandă de mai sus, veți vedea multe simboluri corespunzătoare codării culorilor 4. În conformitate cu codul de culoare corespunzătoare de fixare, rășină corespunzătoare încrustat diamant 5. Se recomandă completarea mai rapidă a unui set de diamante din rășină 6. Pentru a face o pictură perfectă cu diamante, puneți desenul într-un singur loc, fiecare linie de simboluri nu trebuie să lase diamante 7. Pentru a tăia o figură bună pe desen, vă rugăm să instalați matricea de sortare pe planul materialului de mai sus 8. Îmbinarea trebuie să fie plană, îngrijită și fără fisuri 9. După o luptă bună, golurile de lipici rămase sunt în conformitate cu simbolul diamantului Notă : Aceasta este o ambarcațiune cu diamante DIY. Nu e terminat. Trebuie să-l termini singur. Datorită efectului diferit al monitorului și al luminii, culoarea reală a articolului poate fi ușor diferită de culoarea afișată pe imagini. Mulțumesc! Vă rugăm să permiteți abaterea de măsurare de 1-2 cm datorită măsurării manuale.Pachetul include : 1 * Lampă de decorare 1 * bandă de lumină 1 * sac de foraj 1 * instrument de foraj punct (stilou de foraj punct, placă de accelerare, ciment).

Specificația

Item:
DIY diamond painting decoration lamp
Diamond type:
ornament lamp + crystal special-shaped diamond (single-sided double-point diamond)
Material:
PVC
Size:
19.5x17.5cm/7.68x6.89in
Weight:
250g
Light source:
LED colorful lamp beads
Power supply:
2 x AA batteries (not included)
DIY diamond painting production steps:
1. Open the box and check the special tools for diamond painting:
2. View the color of resin diamonds and arrange them in order of coding:
3. Uncover the tape picture above, you will see many symbols corresponding to the color coding:
4. According to the corresponding color-coded fixture, the corresponding resin inlaid diamond:
5. It is recommended to complete a set of resin diamonds faster:
6. In order to make a perfect diamond painting, put the drawing in one place, every line of symbols does not need to leave diamonds:
7. To cut a good figure on the drawing, please install the sorting array on the plane of the above material:
8. The splicing needs to be flat, neat and without cracks:
9. After a good fight, the remaining glue gaps are in line with the diamond symbol:
Note:
This is a DIY diamond craft. It's not finished. You need to finish it yourself. :
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
Please allow 1-2cm measuring deviation due to manual measurement.:
Package includes:
1*Decoration Lamp :
1*Light Strip :
1*Drill Bag :
1* Point Drilling Tool (point drilling pen, speed-up plate, cement) :

Cu marfa dată pe măsură ce cumpără