.

.

Ventilator de coș de fum BTURYT 60W, ventilator de tiraj Indus, Evacuator de fum de Coș, ventilator de evacuare a șemineului, ventilator de ardere, inductor de tiraj de Coș, ventilator de evacuare a coșului de fum

Ventilator de coș de fum BTURYT 60W, ventilator de tiraj Indus, Evacuator de fum de Coș, ventilator de evacuare a șemineului,

Calificare:

RON 168.11
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

* Este foarte potrivit pentru accesorii de coș de fum. Ventilatorul de tiraj indus de coș generează aspirație și induce descărcarea rapidă a fumului pentru a preveni ca fumul să nu poată ieși fără probleme din coșul de fum din cauza coșului slab. * 60 W electrice proiect inducerea ventilator ajutor seminee de evacuare, Cuptoare de Pizza, sobe de lemn, ventilator coș de fum pentru fum Diametru 9-25cm. * Ventilatorul coșului de fum este destinat utilizării în cazul în care temperaturile gazelor de ardere nu depășesc 575 CP F pentru funcționare intermitentă și 482 CP F pentru funcționare continuă.În caz contrar, ventilatorul de tiraj indus va fi ars. * Notă-tensiunea de funcționare a produsului este de 220v (tensiune 110 V-120 V, vom fi echipați cu un convertor de tensiune), iar ventilatorul de tiraj indus de coș este utilizat lăsând două capete ale firului pentru conectarea la sursa de alimentare. * Ușor de instalat, foarte silențios, potrivit pentru majoritatea tipurilor de coșuri de fum și nu necesită instalare de tehnicieni profesioniști. Nu numai că fumul va fi descărcat rapid, dar are și performanțe excelente. Rezolva problemele de Fumproiectul electric care induce ventilatorul ajută la evacuarea șemineelor, cuptoarelor pentru Pizza, sobelor din Lemncel mai utilizat și recunoscut evacuator de fum în sistemele de extracție a fumului. Datorită sistemului clasic, se obține un echilibru ideal între ușurința instalării și utilizarea în siguranță, datorită calității ridicate, urmând în același timp cei mai stricți parametri ai certificării Europene.CAIETUL DE SARCINI : Tensiune : 220v (Americi 110 V-120 V tensiune, vom fi echipate cu un convertor de tensiune) putere 60wcolor : picture color Note1. Coșul de fum intern adoptă un ventilator de tiraj indus, iar temperatura de ieșire nu trebuie să depășească 60 de grade. În caz contrar, ventilatorul de tiraj indus va fi deteriorat. Instalați cablul de alimentare cu cel puțin 0,5 fire de cupru pătrate2. Când instalați sau scoateți, vă rugăm să opriți comutatorul de alimentare pentru a evita șocurile electrice.3. Interfața cu evacuatorul de fum trebuie fixată cu bandă izolatoare impermeabilă.4. Instalarea la interfața cu coșul de fum trebuie să fie fermă, iar interfața trebuie să fie strâns integrată cu coșul de fum pentru a obține cel mai bun efect.5. Când ventilatorul de tiraj indus nu mai funcționează, trebuie acordată atenție refluxului de fum care provoacă apariția fumului.6. Evacuatorul de fum este așezat pe coș. Aspiratorul de fum trebuie să fie la mai mult de 6 metri distanță de sursa de incendiu, altfel ventilatorul de tiraj indus va fi ars. Temperatura coșului de fum nu poate arde stratul de izolație al cablului de alimentare.Pachetul Included1 * induse proiect ventilator.

Specificația

Voltage:
220V ( Americas 110V-120V voltage, we will be equipped with a voltage converter)
Power;60W:
Color:
picture color
Note:
1. Domestic chimney adopts induced draft fan, and the outlet temperature should not exceed 60 degrees. Otherwise, the induced draft fan will be damaged. Install the power cord at least 0.5 square copper wire:
2. When installing or removing, please turn off the power switch to avoid electric shock.:
3. The interface with the smoke evacuator must be fixed with waterproof insulating tape.:
4. The installation at the interface with the chimney must be firm, and the interface must be closely integrated with the chimney to get the best effect.:
5. When the induced draft fan stops working, attention should be paid to the backflow of smoke causing smoke to emerge.:
6. The smoke evacuator is placed on the chimney. The smoke exhauster must be more than 6 meters away from the fire source, otherwise the induced draft fan will be burned. The temperature of the chimney cannot burn the insulation layer of the power cord.:
Package Included:
1 *Induced draft fan :

Cu marfa dată pe măsură ce cumpără